اقامت تخصص اتریش

اقامت تخصص اتریش

اگر واجد شرایط کار کردن در اتریش هستید و قصد کار کردن در این کشور را دارید و در کشوری خارج از اتحادیه اروپا زندگی می کنید نیاز به دریافت کارت قرمز- سفید- قرمز دارید.

این کارت 24 ماه اعتبار دارد که به شما اجازه اقامت و استخدام توسط کارفرما را می دهد. شما می توانید پس از اخذ کارت خود برای کارت قرمز- سفید- قرمز برای اعضای خانوادتان اقدام کنید.

در صورت داشتن هر یک از شرایط زیر برای دریافت کارت قرمز- سفید- قرمز واجد شرایط هستید.

1-حرفه ای بودن در شغلتان

  • می توانید با ویزای مخصوص جست و جوی کار وارد کشور اتریش شوید.
  • برای دریافت این نوع ویزا نیاز به 70 امتیاز از 100 امتیاز دارید. این امتیازها با توجه به جدول معیارهای واجد شرایط بودن، محاسبه می شود.
  • اگر در حین حضورتان شغل مناسب پیدا کنید می توانید برای دریافت کارت قرمز- سفید- قرمز اقدام کنید.
  • می توانید با گواهی اشتغال به کاری که دریافت می کنید در سفارت اتریش کشور خود برای این کارت اقدام کنید.

2- داشتن مهارت در شغلی که کشور اتریش در آن زمینه با کمبود نیرو مواجه است

  • باید مدرک فارغ التحصیلی در رشته مورد نظرتان داشته باشید.
  • باید شغلی در کشور اتریش پیدا کرده باشید که کارفرمای شما حاضر به پرداخت حداقل حقوق قانونی این کشور باشد.
  • برای گرفتن کارت قرمز- سفید- قرمز از این طریق نیاز به حداقل 55 امتیاز دارید. این امتیازها با توجه به جدول معیارهای واجد شرایط بودن، محاسبه می شود.

 3-استخدام به عنوان یک کارگر اساسی و واجب در شرکتی در کشور اتریش

  • اگر بیش از 30 سال سن دارید: حقوق پایه شما باید 3078 یورو باشد که مزایا هم به آن تعلق خواهد گرفت.
  • اگر سنتان کمتر از 30 است: حقوق پایه شما باید 2565 یورو باشد که مزایا هم به آن تعلق خواهد گرفت.
  • برای پستی که در آن استخدام شده اید نباید هیچ شخص واجد شرایط دیگری در اداره استخدام عمومی اتریش ثبت شده باشد.
  • برای گرفتن کارت قرمز- سفید- قرمز از این طریق نیاز به حداقل 50 امتیاز دارید. این امتیازها با توجه به جدول معیارهای واجد شرایط بودن، محاسبه می شود.

4– فارغ التحصیل شدن از یکی از دانشگاه ها و مراکز آموزشی کشور اتریش

  • پس از اتمام تحصیلتان در این کشور می توانید برای شغل مورد نظرتان شروع به جست و جو کنید.
  • 1 سال برای یافتن شغل مناسب پس از اتمام تحصیل زمان دارید.

5- شروع کردن شغلی جدید در کشور اتریش

  • برای شروع شغل مورد نظرتان باید حداقل سرمایه 100 هزار یورو را داشته باشید.
  • باید شغل مورد نظرتان باعث ایجاد اشتغال در کشور اتریش شود.
  • یا باعث ایجاد و انتقال تکنولوژی های جدید در این کشور شود.
  • باید کسب و کارتان برای کشور مفید و سود آور باشد.

6- بنیان گذاری یک استارت آپ

  • در واقع، به تاسیس کسب و کاری که محصولات و خدمات خلاق و جدید را به بازار عرضه دهد و از روش های نوین و تکنولوژی های جدید استفاده کند، نیاز دارید.
  • نیاز به طرح کسب و کار استوار و مشخصی دارید که موفقیت شرکت را ثابت کند.
  • باید توانایی مدیریت و رسیدگی به کسب و کارتان را داشته باشید.
  • به مدرکی که سرمایه حداقل 50 هزار یورو را ثابت کند نیاز دارید. باید 50 درصد از آن سهم شما باشد.
  • برای گرفتن کارت قرمز- سفید- قرمز از این طریق نیاز به حداقل 50 امتیاز دارید. این امتیازها با توجه به جدول معیارهای واجد شرایط بودن، محاسبه می شود.

 

 

شرایط عمومی برای صدور مجوز اقامت

 

برای اخذ اقامت باید ثابت کنید که از پس مخارج خود بر می آیید و درآمد ثابت دارید.

افراد مجرد: 909 یورو در ماه

زوج ها: 1363 یورو بر ماه

به ازای هر فرزند در خانواده: 140 یورو بر ماه

 

بیمه سلامت

برای زندگی در اتریش و اخذ اقامت، به بیمه سلامتی که تمامی خطرات را پوشش می دهد، نیاز دارید. اگر توسط دولت بیمه شده اید (مشغول به کار در این کشور هستید) پوشش این نوع از بیمه برای اخذ اقامت کافی است.

محل اقامت مناسب

برای دریافت اقامت نیاز به مدرک معتبری برای اثبات محل سکونت که مناسب تعداد افراد خانواده باشد، دارید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (2 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...