تمکن مالی در اسپانیا

اثبات تمکن مالی در اسپانیا

اسپانیا یکی از کشور های پیشرو در جذب مهاجران و سرمایه گذاران اروپایی بوده و با اتخاذ سیاست هایی که بتواند به مهاجران و سرمایه گذاران انگیزه لازم را بدهد همیشه در تلاش بوده تا میزان سرمایه گذاری و ورود سرمایه به کشورش را از طریق اعطا حق شهروندی و امتیاز مساوی با شهروندان اسپانیایی و اتحادیه اروپایی فراهم نماید.

این تلاش ها بخصوص پس از بحران های مالی که در سال های ابتدایی هزاره دوم ایجاد شد رنگ و بویی تازه گرفت و تغییرات زیادی در انها انجام شد. ورود به کشور اسپانیا به واسطه گردشگری و جذب گردشگر تنها خواسته مسئولین و مدیران کشور اسپانیا نبود . انها با ساخت بهترین دانشگاه ها با بالاترین سطوح جهانی، بهترین شهرک های توریستی و اقامتی، بالاترین مزایای سرمایه گذاری در شرکت ها و کارخانجات اسپانیایی با خرید سهام و یا سهم الشرکه و همچنین با تسهیل شرایط ثبت و راه اندازی کسب و کار های مختلف در این کشور و با رویکرد  ایجاد شرایط زندگی و اقامتی برای افراد خواهان تحصیل و کار و سرمایه گذاری در این کشور موفق شده تا سرمایه و  شرایط نقدی کشور خود را به راحتی سر و سامان داده و به یکی از برترین کشور های اقتصادی و تجاری دنیا مبدل شود.

از این رو بسیاری از افراد علاقمند هستند نه تنها به دلایل فوق بلکه به دلیل شرایط اب و هوایی و رفاه بالای زندگی در اسپانیا این کشور را برای سرمایه گذاری و زندگی انتخاب نمایند.

از راه هایی که می توان به کشور اسپانیا وارد شد و شرایط اقامتی این کشور را هم پس از طی مراحل قانونی به دست اورد می توان به موارد زیر اشاره نمود. هر چند این موارد زیاد بوده و همه انها در این مبحث نمی گنجد:

  • ثبت و راه اندازی شرکت های مختلف
  • ایجاد یک کسب و کار انفرادی با میزان سرمایه مشخص
  • خرید ملک و مستغلات برای زندگی مانند خانه و ویلا
  • خرید ملک و مستغلات برای فعالیت های تجاری مانند کارخانه، اداره جات ، پاساژ های تجاری و …
  • خرید سهام به میزان مشخص از شرکت های مختلف
  • شراکت در یک تا چند شرکت
  • دریافت ویزا تحصیلی و تحصیل طولانی مدت در این کشور با شرایط مختلف
  • تمکن مالی
  • و…

در این مقاله قصد ما توضیح شرایط اقامتی افرادی است که دارای تمکن مالی لازم برای زندگی در اسپانیا می باشند.

پادشاهی اسپانیا در سلسله قوانین و مقررات خود برای افراد علاقمند به زندگی در اسپانیا و یا ماندن بیش از 3 ماه در اسپانیا هستند قدرت و یا تمکن مالی را در نظر گرفته است. در این حالت افراد غیر شهروند اتحادیه اروپایی که خواهان زندگی به مدت بالغ بر سه ماه در اسپانیا هستند باید اثبات نمایند که قدرت مالی لازم را دارند.

یکی از بحران هایی که برخی از کشور ها مانند اسپانیا را تهدید کرده و می کند و این دولت در تلاش برای مقابله با ان است مهاجران غیر قانونی و در واقع سربار برای دولت های این کشور ها هستند که به دلایل مختلف به این کشور ها وارد می شوند از این رو اگر فردی خواهان زندگی بیش از سه ماه در این کشور می باشد باید با ارائه شرایط و مدارکی توان مالی و اقتصادی خود را اثبات کند.

به همین دلیل ابلاغیه و دستورالعمل های لازم به شوراهای شهری ، پلیس ملی اسپانیا و سفارتخانه های این کشور در همه دنیا ارائه شده  تا به شهروندان غیر اسپانیایی توصیه ها و قوانین لازم را متذکر شوند و چنانچه با بررسی شرایط مشخص شد که توان مالی لازم را دارند به انها اجازه زندگی بیشتر از سه ماه در این کشور داده شود.

مطابق با قوانین جدید، اتباع اتحادیه اروپایی و غیر اروپایی که خواهان ثبت نام  خارجی هستند در هنگام ثبت نام برای شماره شناسه خارجی نیازمند ارائه مدارکی هستند که  نشان دهنده شرایط مالی مناسب و تمکن مالی متقاضی برای خود و احتمالا همراهان او برای مدت اقامت شان در اسپانیا می باشند. همچنین از متقاضیان برای ارائه بیمه نامه معتبر خصوصی و یا عمومی  برای اثبات سلامتی و مراقبت های پزشکی لازم درخواست خواهد شد.

وکلای خصوصی  و حرفه ای اروپایی سیاحتگران ساحل افتاب در  خصوص افرادی که اکنون در حال کار و زندگی در اسپانیا هستند متذکر می شوند که این افراد اغلب در حال حاضر دارای  درامد و پوشش بیمه ای لازم هستند هر چند هنوز هم باید فرم شهروندی این کشور را مرتبا به روز نمایند در غیر اینصورت نمی توانستند شرایط زندگی خود را با قوانین جدید وفق دهند.

اما افرادی که به اسپانیا مهاجرت کرده و اکنون شرایط کاری مناسبی ندارند باید ثابت کنند که توان مالی و ذخیره مالی و همچنین پوشش پزشکی لازم را دارند. 

طبق قوانین اسپانیا افرادی که شرایط کاری مناسب در این کشور را ندارند  باید سند بیمه  خصوصی خود را از خانه بهداشت و یا مراکز بهداشتی اسپانیا تهیه نمایند و علاوه بر ان باید حداقل درامدی بصورت مستقیم و یا غیر مستقیم در ماه بسته به تعداد افراد خانواده داشته باشند.

عدم ارائه مستندات مالی لازم می تواند باعث رد درخواست های اقامت شود. اما باز هم طبق قانون به متقاضی اجازه داده می شود تا در فرصتی حدودا 10 روزه مدارک و شرایط مالی لازم را فراهم نماید.در این شرایط درخواست شما ثبت می شود ولی این درخواست ناقص و نیاز به تکمیل می شود و جداگانه تا فرصت زمانی ارائه شده بایگانی می شود.

در این خصوص توجه داشته باشید که افرادی هم که قبلا درخواست اقامت داشته اند باز هم مشمول این قوانین جدید خواهند بود و تفاوتی بین این افراد با متقاضیان جدید در قانون نیست.

در برخی از موارد ممکن است دولت اسپانیا استثنائاتی را قائل شود. این دولت سالیانه یک میلیارد یورو برای مراقبت های بهداشتی و مهاجرتی برای متقاضیان و مهارجران این کشور در نظر گرفته است.  این موضوع می تواند در بهبود شرایط اجتماعی و بهداشتی اجتماعی و عمومی در اسپانیا اثر گذار باشد. اما این موضوع مشروط بر این است که افراد شرایط خاصی داشته باشند. مثلا از این شرایط می توان به توان علمی و تخصصی بالا ، نخبه بودن، مخترع بودن  و … اشاره نمود. همچنین باید در نظر داشت که شرایط اقامتی افراد شهروند اتحادیه اروپا با افراد شهروند سایر مناطق اروپا تفاوت هایی را در این قوانین دارند.

برای دریافت مشاوره بیشتر و انجام امور مهاجرتی و اقامتی خود بهتر است با کارشناسان و متخصصین اروپایی سیاحتگران ساحل افتاب همراه شده و با اطمینان به این کشور مهاجرت کنید.

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (3 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...