مزایای سرمایه گذاری در پرتغال


مزایا
سرمایه گذاری در پرتغال

سرمایه گذاران خارجی که در کشور های غیر اتحادیه اروپایی زندگی می کنند می تواند بدون دریافت ویزا اقامتی در پرتغال، اجازه اقامت طلایی در این کشور را به همراه خانواده خود داشته باشند و حتی به سایر کشور های اروپایی بدون مشکل ویزا رفت و آمد کرده و از آنها بازدید نمایند. اجازه اقامت طلایی به مدت 60 روز از تاریخ درخواست اعطا می شود و به مدت یک سال اعتبار خواهد داشت و تمدید این اقامت طلایی برای مدت دو سال امکانپذیر می باشد.

مزایای مالیاتی

افرادی که درخواست اقامت طلایی در پرتغال را دارند ممکن است از مزایای مالیاتی ویژه افراد غیر بومی و یا غیر ساکن بهره مند شوند. افرادی که می خواهند از این امتیاز استفاده کننده در 5 سال اخیر در پرتغال نباید به عنوان شهروند این کشور مالیاتی را پرداخت کرده باشند.

در طی 10 سال افرادی که شرایط لازم برای وضعیت غیر معمول اقامتی در این کشور را داشته باشند از مزایای مالیاتی که در ادامه می اید بهره مند می شوند:

  • به درامد در پرتغال دست پیدا می کنید

پایه مالیاتی در پرتغال 20 درصد است ، البته گاها بصورت متقرقی تعریف می شود و تا 48 درصد هم می رسد. مالیاتی ها بیشتر از شرکت ها و افرادی دریافت می شود که درآمد های آنها با ارزش افزوده همراه باشد و یا کرامند شرکت هایی هستند که توان بالایی دارند.

  • معافیت درآمد منابع خارجی منوط به این است که هر یک از شاخصه های زیر در خصوص درآمد مشاهده شود:
  • درآمد شغل در کشور مبدا تحت شرایط قرارداد دوگانه مالیاتی با پرتغال قرار گرفته باشد و یا اینکه به دلیل نبود چنین شغلی در پرتغال درآمدی از این شغل در پرتغال حاصل نشود.
  • درآمد شغل از راه ارزش افزوده برای یک شغل و یا خدمت حاصل شود مانند خرید ملک، افزایش ثروت و سرمایه و … و این موضوع تحت تاثیر قرارداد مالیاتی کشور مبدا با کشور پرتغال قرار گرفته باشد و درآمدی به این شکل در پرتغال وجود نداشته باشد.
  • درآمد بازنشستگی در کشور مبدا تحت شرایط مالیاتی کشور پرتغال قرار گرفته باشد به شکلی که این درآمد در کشور پرتغال تعریف نشده باشد.

اخذ اقامت طلایی

به منظور دریافت اقامت طلایی کشور پرتغال افرادی که از شهروندان اتحادیه اروپا شناخته نمی شوند باید موارد زیر را به ذهن بسپارند:

  1. سرمایه گذاری مطلوب

سرمایه گذاری در پرتغال یا ممکن است توسط خود افراد بصورت مجزا انجام شود و یا اینکه از طریق یک شرکت این سرمایه گذاری انجام شود. در هر دو مورد ممکن است به یکی از اشکال زیر این سرمایه گذاری انجام شود:

  • انتقال 1 میلیون یورو و یا بیشتر به پرتغال
  • ایجاد حداقل 10 شغل در این کشور
  • خرید املاک و مستغلاتی برابر و یا بیشتر از 500 هزار یورو

 

  • انتقال ا میلیون یورو و یا بیشتر به پرتغال

متقاضی اقامت طلایی در پرتغال باید نشان بدهد که حداقل سرمایه گذاری تعریف شده را در پرتغال انجام داده است. برای این کار می تواند به عنوان مثال سهام یک شرکت را خریداری نماید. به عنوان مدرک متقاضی باید یک بیانیه از یک موسسه مالی در پرتغال ارائه ننماید که نشان دهنده این باشد که سرمایه گذار تنها مالک و یا دارنده سرمایه می باشد. در صورت سرمایه گذاری از طریق یک شرکت متقاضی باید گواهینامه ای از اداره ثبت شرکت پرتغال ارائه نماید که نشان دهد که این فرد صاحب این سرمایه می باشد .

برای تمدید مدت اقامت طلایی باید مدرکی توسط یک موسسه مالی ارائه شود که نشان دهد توافق سرمایه گذاری یک میلیون یویور و یا بیشتر در پرتغال حاصل شده است. حال چنانچه سرمایه گذاری توسط یک شرکت صورت گرفته باشد باید مدرکی ارائه شود که مالکیت سرمایه فرد را تعیین کند. این مدرک می تواند هر یک از موارد زیر باشد:

  • یک گواهینامه به روز شده از شرکت ثبت پرتغال
  • یک گواهی از کمیسیون بازار اوراق بهادار پرتغال یا یک موسسه مالی که شنان دهنده مالکیت سهام هر یک از شرکت های فعال در پرتغال باشد
  • ارائه گواهی از هیئت مدیره شرکتی که در آن سرمایه گذاری انجام شده به همراه یک گزارش حسابرسی سالیانه از شرکت.
  • ایجاد حداقل 10 شغل در پرتغال

سرمایه گذار باید حداقل 10 شغل در پرتغال راه اندازی نماید و کارمندان خود را در اداره تامین اجتماعی این کشور ثبت نام کند.

به عنوان مدرک متقاضی باید یک گواهینامه به روز از اداره تامین اجتماعی پرتغال ارائه نماید. در این گواهی باید ذکر شود که 10 شغل ایجاد شده و حداقل 10 نفر در این شغل ها مشغول به کار شده اند و بیمه تامین اجتماعی دریافت می کنند.

برای تمدید مدت اقامت طلایی هم متقاضی باید یک گواهینامه به روز شده از سازمان تامین اجتماعی پرتغال با مفاد قبلی و تامید بر حفظ 10 شغل و 10 کارمند ارائه نماید.

  • خرید املاک و مستغلات در کل به ارزش 500 هزار یورو و یا بیشتر

سرمایه گذار باید اقدام به خرید املاک و مستغلات به ارزش حداقل 500 هزار یورو در پرتغال بنماید. این اقدام می تواند به روش های زیر صورت بگیرد:

  • خرید یک ملک با مالکیت تمام به قیمت حداقل 500 هزار یورو
  • خرید یک ملک شراکتی که حداقل 500 هزار یورو سهم اشتراک فرد برای خرید ملک باشد.
  • خرید قراردادی بصورتیکه حداقل سپرده 500 هزار یورو باشد
  • رهن و یا اجاره یک تا چند ملک به ارزش حداقل 500 هزار یورو

امکان رهن و اجاره شرکت و یا موسسه تجاری ، معادن، زمین های کشاورزی و یا املاک گردشگری نیز وجود دارد که به عنوان مدرک باید متقاضی یکی از اسناد زیر را ارائه نماید:

  • قرارداد و یا توافقنامه خرید و یا اجاره و رهن املاک و مستغلات به همراه تائیدیه یک موسسه مالی مبنی بر اینکه 500 هزار یورو و یا بیشتر بریا این مورد سرمایه گذاری شده است.
  • یک گواهینامه به روز از اداره ثبت املاک پرتغال که در آن مالکیت کامل و یا اشتراکی متقاضی و یا قرار داد خرید و یا اجاره زمین و مستغلات دیگر قید شده باشد.

برای تمدید مدت اعتبار اقامت طلایی متقاضی باید هر یک از مدارک فوق الذکر را بصورت به روز شده ارائه نماید که در آن ادامه قرار داد، مالکیت کامل و یا اشتراکی اعلام شده باشد.

الزامات زمانبندی

سرمایه گذار باید حداقل 5 سال از زمان اولین سرمایه گذاری بتواند شرایط اقامت طلایی خود را ادامه بدهد.علاوه بر این به منظور تمدید مدت اقامت طلایی در پرتغال به غیر از الزامات خاص اورده شده متقاضی باید مدرکی از اینکه در پرتغال اقامت دارد  ارائه نماید که شامل موارد زیر است:

  • 7 روز بصورت متوالی و متناوب در سال اول
  • 14 روز بصورت متوالی راب هر دوره در در طول دو تا دو سال دیگر

الزامات زمانبندی اقامت طلایی و تمدید این دوره  با احتمال درخواست اقامت دائم و یا موقتی درخواست کننده دخالتی نخواهد داشت و در چهارچوب این مقررات قرار نمی گیرد.

برای سرمایه گذاری و دریافت اقامت طلایی پرتغال با بهترین مشاورین و متخصص ترین کارشناسان سیاحتگران ساحل آفتاب همراه باشید تا به عنوان نماینده رسمی کشور های اروپایی در حوزه سرمایه گذاری بتوانید بهترین مکان و شیوه سرمایه گذاری را با امن ترین و مطمئن ترین راه ها تجربه کنید.

25 دلیل برای خرید و سرمایه گذاری در پرتغال

خیلی ها پرتغال را به عنوان جایی برای داشتن آرامش بازنشستگی، بازیهای گلف و قدم زدن در کنار دریا و … می شناسند ولی پرتغال چیزی فراتر از این موارد بوده و یکی از بهترین نقاط دنیا برای سرمایه گذاری می باشد. در زیر به 25 دلیل که پرتغال را به عنوان محلی فوق العاده برای خرید و سرمایه گذاری می کند را ارائه می کنیم:

  • ویزای طلایی- به طور کلی کارشناسان و مشتریان زیادی در این عقیده اشتراک نظر دارند که طرح ویزای طلایی پرتغال با توجه به شرایط آن که به طول مدت زندگی در پرتغال، نحوه زندگی و میزان سرمایه گذاری مربوط می شود بسیار عالی است.
  • مزایای مالیاتی عالی برای سرمایه گذاران- علاوه بر معافیت های مالی مرسوم در پرتغال مالیات بر ارث، هدیه و ثروت در پرتغال وجود ندارد.
  • میزان سرمایه گذاری در این کشور رو به رشد است. مثلا چین در طی قراردادی با سازمان انرژی پرتغال در همین چند ماه اخیر 2.69 میلیارد یورو در این کشور سرمایه گذاری کرد.
  • برای افزایش انگیزه سرمایه گذاران در حوزه های ورزشی مالیات بر ارزش افزوده برای احداث زمین های سبز بخصوص برای گلف دریافت نمی گردد.
  • پرتغال در سال 2009 به عنوان مقصد اول گردشگری ساحلی اروپا برگزیده شد
  • این کشور جای برای توجه بسیار داشته و فرصت های زیادی برای سرمایه گذاری دارد.
  • دریافت شرایط شهروندی پرتغال نسبت به سایر کشور های اروپایی بسیار ساده تر است.
  • جاذبه های گردشگری و مناطق و زیبایی های بکر طبیعی این کشور را منحصر به فرد نموده. برای افرادی که در این حوزه ها فعالیت می کنند می تواند سرمایه گذاری در این بخش ها بسیار سود آور باشد.
  • پرتغال کشوری پایدار و بدون سابقه حوادث تروریستی و جنایی است
  • شرایط خرید و سرمایه گذاری در حوزه املاک پرتغال بسیار مناسب و مقرون به صرفه می باشد و مضاف بر این اجاره بها در این کشور در سطح مطلوبی قرار دارد.
  • اگر از خانه خود برای مدتی در پرتغال استفاده نکردید به راحتی و با قیمت خوبی می توانید منزل خود را اجاره دهید.
  • پرتغال یکی از قدیمی ترین و پر ارزش ترین کشور های تاریخی در اروپا است که میراث تاریخی و فرهنگی زیادی با خود به همراه دارد.
  • زمان پرواز برای رسیدن به شهر های مختلف پرتغال حداکثر سه ساعت می باشد و هزینه پرواز های داخلی بسیار مناسب است.
  • پرتغالی ها با مسافران و افراد غیر بومی بسیار گرم و صمیمی هستند و استقبال خیلی خوبی از آنها می کنند.
  • پرتغال به عنوان امن ترین کشور اروپایی اخیرا انتخاب شده و میزان جرم و جنایت دراین کشور به شدت پایین است
  • بیش از 50 زمین گلف در همه جای این کشور در دسترس بوده و به آنها افزوده خواهد شد.به این میزان انواع زمین های فوتبال، پیست های اسب دوانی ، اسکی و … را هم اضافه کنید.
  • پرتغالی ها افراد خوش صحبت و دوست داشتنی هستند. در خصوص مسئال حقوقی و سلامتی خود هم اطلاعات زیادی دارند.
  • قیمت مواد غذایی و نوشیدنی ها در این کشور کم است .
  • هزینه های آب و برق و گاز و همچنین حمل و نقل عمومی بسیار مطلوب است. بخصوص اگر با کشور های دیگر اروپا قیاس شوند.
  • در این کشور “شعار پیشگیری بهتر از درمان است” را به خوبی می بینید. حتی پزشکان در سایر کشور های اروپایی برای درمان برخی از بیماری ها توصیه می کنند بیماران به سواحل پرتغال بیایند. ضمن اینکه مراقبت های درمانی در پرتغال با هزینه های مناسبی انجام می شود.
  • علی رغم کشورهای اروپایی همچون انگلیس، ایرلند، و فرانسه و … که قیمت ملک بالاست اما نسبت به همه این کشور ها قیمت ملک در پرتغال بسیار مقرون به صرفه است.
  • آب و هوای خنک تابستان و معتدل زمستان در این کشور بی نظیر است. باران کشور را سبز نگه می دارد و سرسبزی همه جا شما را با نشاط نگه خواهد داشت.
  • پرتغال سه فرودگاه اصلی دارد و انواع جاده ها و بزرگ راه هایی مختلف برای دسترسی به شمال و جنوب این کشور که در طول هر مسیر پر است از جاذبه های گردشگری که در همه فصول دیدنی های خود را دارند.
  • دولت پرتغال سخت گیری زیادی در مورد منابع طبیعی و زیبایی کشور خود دارد و همین موضوع باعث پایداری زیبایی و نشاط در این کشور شده است.
  • برخی از بهترین و سالم ترین انواع غذاها را می توانید تنها در پرتغال تجربه کنید. قیمت ماهی و گوشت تازه در این کشور بسیار مناسب است.
  • رستوران های پرتغال اکثرا بسیار عالی هستند ولی در این میان برخی در حد کلاس جهانی است .

سرمایه گذاری توریستی در پرتغال

اگر می خواهید در پرتغال ملک خریداری نمایید توصیه می کنیم ابتدا یک سفر توریستی به این کشور داشته  باشید. اگر خواهان این کار باشید ما برای شما مسافرتی را برنامه ریزی می کنیم که در آن بتوانید انواع مکان ها و زمین هایی که می توانید خریداری نموده و یا در آن سرمایه گذاری کنید را از نزدیک مشاهده نمایید.

کارشناسان سیاحتگران ساحل آفتاب لیستی از فرصت های سرمایه گذاری در اختیار شما قرار خواهند داد تا بتوانید ضمن اشنایی با این حوزه های سرمایه گذاری در پرتغال از نزدیک نیز طی یک تور گردشگری با این فرصت ها اشنا شوید. اخرین فرصت ها و بهترین مکان ها برای سرمایه گذاری در اختیار کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب می باشد. بهتر است قبل از تصمیم گیری حتما با ما تماس بگیرید.

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (5 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...