پاسپورت دومینیکا

دریافت پاسپورت جمهوری دومینیکا 3 روش مختلف دارد که قوانین هر کدام متفاوت است.

  1. اقامت موقت تا شهروندی
  • زمان مورد نیاز برای گرفتن پاسپورت 8 سال می باشد.
  • برای شروع پروسه دریافت اقامت باید به دومینیکا سفر کنید.
  • اولین مرحله، درخواست ویزای اقامت از نزدیک ترین سفارت جمهوری دومینیکا می باشد.
  • برای اقامت موقت اقدام کنید. این اقامت به مدت 1 سال اعتبار دارد که 4 مرتبه نیاز به تمدید دارد. برای اقدام برای دریافت پاسپورت دومینیکا مجموعا به 5 سال اقامت موقت نیاز دارید.
  • پس از کامل شدن 5 سال اقامت موقت می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید. این اقامت به مدت 2 سال اعتبار دارد.
  • پس از 2 سال اقامت دائم برای تمدید آن اقدام کنید که در این مرحله می توانید به طور هم زمان برای شهروندی هم اقدام کنید. در حین اقدام برای شهروندی، اقامت دائم شما باید تمدید شده باشد.
  1. اقامت سریع
  • این نوع اقامت برای اشخاص بازنشسته و کسانی که توانایی اثبات درآمد ثابت بین 1500 تا 2000 دلار را دارند می باشد.
  • زمان مورد نیاز برای گرفتن پاسپورت 3 سال می باشد.
  • در این پروسه مرحله اقدام برای دریافت اقامت موقت حذف شده است.
  • پس از 2 سال اقامت دائم، می توان برای شهروندی اقدام کرد.
  • این روش رایج ترین راه برای دریافت پاسپورت دومینیکا می باشد.
  1. اقامت از طریق سرمایه گذاری
  • زمان مورد نیاز برای گرفتن پاسپورت 2 سال می باشد.
  • این روش سریع ترین راه برای دریافت پاسپورت دومینیکا است.
  • برای دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق این روش نیاز به حداقل مبلغ سرمایه گذاری 200 هزار دلار در این کشور دارید.
  • شما باید مبلغ سرمایه گذاری خود را در یک حساب بانکی واریز کنید.
  • مبلغ سرمایه گذاریتان باید تا انتهای پروسه اقامت به صورت کامل در حساب بانکیتان باشد.
  • پس از دریافت اقامت می توانید 200 هزار دلارتان را از حساب بانکی بردارید.
  • بهتر است برای باز کردن حساب بانکی از ثبت شرکت در این کشور شروع کنید و مبلغ سرمایه گذاری خود را به حساب بانکی به نام شرکت ثبت شده واریز کنید.
  • می توانید برای افتتاح شرکت از یک وکیل استفاده کنید و خودتان در آن کشور حضور نداشته باشید.
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (2 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...

پاسخ دهید

Your email address will not be published.