اقامت اسپانیا

نحوه دریافت شهروندی و اقامت در اسپانیا

دریافت اقامت اسپانیا حتی با میزان پول کم هم ممکن است ولی فقط یک مشکل بزرگ دارد و ان هم مالیات است.

سواحل عالی ، شب زنده داری و زندگی شبانه، غذای عالی از همه فرهنگ ها و برای همه سلیقه ها، بناهای تاریخی، زندگی مدرن و سهولت زندگی، امکانات بی نظیر، سطح بالای فرهنگ و شخصیت عالی مردمان اسپانیایی، دسترسی راحت به همه نقاط کشور و حتی خارج از کشور، حقوق شهروندی ، بیمه و شرایط پزشکی و سلامت در اسپانیا و … همه برای زندگی در این کشور هر فردی را وسوسه می کند.

همه شهر های اسپانیا دیدنی هستند، اروپایی ها از سال های قبل این موضع را به خوبی می دانستند و اسپانیا اولین انتخاب انها برای تعطیلات بود. بسیاری از اروپایی ها در شهر های ساحلی و خطوط ساحلی اسپانیا سرمایه گذاری های خوب یکرده اند و خانه های خود را خریده اند. شهر هایی مانند گرانادا در این میان از همه محبوب تر واقع شده اند.

از سال 2008 به این طرف قوانین املاک و مستغلات برای دریافت سرمایه گذاری های بیشتر اصلاحات زیادی را دید و شرایط خرید و فروش ملک در اسپانیا به مراتب راحت تر شد.

در زمانی این موضوع یعنی صدور اقامت برای متقاضیان به اوج خود رسید تا حدی که اسپانیا داشت به بحرانی از کار برای جوانان خود می رسید. به همین دلیل برای صدور اقامت و شهروندی برای متقاضیان تغییراتی در سیاست های خود اعمال کردند.

در واقع گرفتن اقامت و شهروندی در اسپانیا بیشتر برای افرادی صادر می شود که توانایی ایجاد یک کسب و کار در اسپانیا را داشته باشند. یا به راحتی به اندازه مورد نیاز برای خودتان و خانواده تان درامد داشته باشید.  اسپانیا درامد مالیاتی بالایی دارد و نمی توان گفت از این حیث برترین کشور در اروپا می باشد. البته برخی از راه های حقوقی برای پرداخت کمتر مالیات در اسپانیا وجود دارد. اگر شما کسب و کاری در اسپانیا ایجاد کنید و یا سرمایه گذاری مناسبی در این کشور داشته باشید از معافیت های مالیاتی خوبی بهره مند خواهید شد. ولی این نکته را همواره به یاد داشته باشید زندگی در اسپانیا بدون پرداخت مالیات ممکن نیست.

اگر موفق به اخذ ویزای اسپانیا شوید می توانید امیدوار باشید که به راحتی می توانید  مدت زمان زیادی از وقت خود را خارج از این کشور و در کشور های دیگر سپری نمایید. یعنی اصلا مجبور نیستید زمان زیادی در اسپانیا بمانید و یا مدت مشخصی در این کشور در سال زندگی کنید اما در هر صورت باید مالیات خود را پرداخت نمایید.

ویزای کارافرینی در اسپانیا

صدور این ویزا بسیار ساده است. تنها شما کافی است موافقت کنید که در اسپانیا سرمایه گذاری و کسب و کار و شرکتی را راه اندازی کنید. شما می توانید با انجام مشاوره لازم با کارشناسان محلی و وکلای سیاحتگران ساحل افتاب شرکتی را در این کشور به ثبت برسانید که حداقل مالیات را پرداخت کنید. اما در هر صورت برای هر نوع ثبت شرکت می توانید اقدام نمایید.

هر چند باز کردن رستوران خیلی مورد علاقه دولت اسپانیا نیست ولی این گزینه می توانید برای پرداخت مالیات کم مناسب باشد. در کل هر گونه شرکتی که کارهای مربوط به خدمات را انجام دهد مالیات کمتری پرداخت خواهد کرد و در کل شرکتی است که می تواند قابل اعتماد برای شما باشد.

در اسپانیا انگیزه های زیادی برای ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار دیده شده است. یکی از انها کاهش مالیات در شرایط خاص است. مثلا شرکت های تازه تاسیس در اسپانیا برای دو سال ابتدایی تنها 15 درصد باید مالیات پرداخت نمایند. ولی بعد از این دو سال مالیات با نرخ 25 درصد محاسبه خواهد شد. برای راه اندازی و ثبت یک شرکت حتما نیاز به سرمایه گذاری های کلان در اسپانیا ندارید . با شرایط خاص شما می توانید حتی با نرخ 5000 تا 10000 دلار هم شرکتی را ثبت و حتی ویزای کارافرینی خود را دریافت نمایید.

با تمام این توضیحات شرایط مالیاتی در کشور اسپانیا اصلا غیر منصفانه و غیر منطقی نیست. بخصوص اینکه ثبت شرکت در اسپانیا تقریبا بازدهی اثبات شده و مطمئنی دارد. شما به راحتی می توانید به اینده شرکتی که در این کشور به ثبت می رسانید امیدوار باشید. اسپانیا دارای ارتباطات باز و تعاملات همه جانبه نه تنها در اتحادیه اروپا بلکه با همه کشور های دنیا است و شرکت ها و کسب و کارهایی که در این کشور شروع به فعالیت می کنند به سادگی می توانند تعاملات و قرارداد های خارجی و بین المللی داشته باشند. ضمن اینکه اگر شرکت از نوع خدماتی هم باشد به دلیل ورود بیش از میلیون ها نفر مسافر و توریست سالیانه به این کشور خدمات به راحتی جواب خواهد داد.

ویزای شهروندی و اقامت اسپانیا

آیا درامد 1300 یورویی در ماه دارید؟ ایا می توانید مطابق با اسناد و مدارکی قانونی و بانکی صورتحسابی با ذخیره حداقل 27600 یورو را نشان بدهید؟ اگر چنین باشد شما به راحتی می توانید شرایط اقامت و شهروندی اسپانیا را به دست بیاورید. ابتدا اقامت شما بصورت موقتی و سالیانه و پس از سه تا پنج سال می توانید برای اقامت دائم اقدام نمایید.

این راهی است که خیلی از علاقمندان به دریافت اقامت اسپانیا که تمکن مالی مناسب دارند و یا سرمایه ذخیره شده کافی دارد برای اثبات توانایی مالی خود به کار می برند و به راحتی در این کشور اقامت می کنند. اما مشکلی که در این موضوع وجود دارد مالیات سنگین بر این درامد ها می باشد . متقاضیان اقامت در این شرایط باید 48 درصد مالیات پرداخت نمایند. این موضوع برای افرادی که توانایی مالی خوبی دارند نباید مشکل باشد و حتی افرادی که در کشوری مثل امریکا با 45 درصد مالیات زندگی می کنند اهمیت زیادی نخواهد داشت اما برای افراد عادی می تواند مقرون به صرفه نباشد.

به عقیده بسیاری از کارشناسان این روش برای افرادی که می خواهند مالیات کمی پرداخت نمایند روش اصلا مناسبی نیست و در واقع یک روش احمقانه است. اگر نتوانید این مالیات را پرداخت نمایید با مشکل اقامت رو به رو خواهید شد و ویزای شما تمدید نخواهد شد.

اما اگر درامدی مناسب داشته باشید و بتوانید از درامد خود مالیات تعیین شده را پرداخت نمایید و یا پس انداز شما به اندازه ای هست که از سود سرمایه گذاری ان بتوانید مالیات ان را پرداخت کنید که البته سرمایه گذاری های سود اور زیادی هم در اسپانیا وجود دارد این روش یکی از ساده ترین راه های برای دریافت اقامت اسپانیا می باشد. برای یافتن راه های سرمایه گذرای با بازدهی بالا و سود بسیار خوب با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل افتاب تماس بگیرید.

چگونه تابعیت اسپانیا را به دست بیاوریم؟

برای به دست اوردن تابعیت کشور اسپانیا باید به مدت 10 سال در این کشور به دلایل مختلف زندگی و یا اقامت داشته باشید.  البته این موضوع برای شهروندان فیلیپین و بسیاری از کشور های امریکای لاتین به مدت دو سال می باشد ولی برای ایرانیان و سایر کشور های دیگر باید 10 سال اقامت و زندگی در اسپانیا داشته باشند.

البته در برخی از مواقع بروکراسی های موجود در اسپانیا می تواند تابعیت فردی را تضمین نماید. به  یاد داشته باشید در همه کشور ها داشتن دوستان قدرتمند و بروکراسی های مختلف می تواند اقامت و یا تابعیت شما را تسهیل تر کند و این موضوع در مورد اسپانیا نیز متفاوت نیست.

اما در شرایط قانونی هیچ راه میانبری برای اقامت و تابعیت اسپانیا وجود ندارد. میزان سرمایه گذاری اصلا مهم نیست شما باید یک حداقل سرمایه گذاری را برای داشتن شرایط اقامت در اسپانیا داشته باشید و اگر این میزان را برای مدت 10 سال حفظ کنید می توانید تابعیت اسپانیا را درخواست نمایید.

برای به دست اوردن جزئیات بیشتر و اشنایی بیشتر برای شرایط سرمایه گذاری و اخذ اقامت اسپانیا و همچنین برای هرگونه سرمایه گذاری مطمئن در یان کشور با کارشناسان اروپایی سیاحتگران ساحل افتاب تماس بگیرید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (3 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...