اقامت اسپانیا

اخذ اقامت اسپانیا:
ساحل آفتاب قصد دارد  شما را با راههای اخذ اقامت کشور اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در اسپانیا اشنا کند ، از آنجائیکه اسپانیا عضو اتحادیه اروپاست اخذ اقامت اسپانیا به معنی کلید ورود به سایر کشورهای عضو این اتحادیه می باشد که  می توان به خرید ملک به عنوان آسان ترین گزینه اشاره کرد. خرید ملک تضمین اخذ ویزاهای بلند مدت و شرایط لازم اخذ اقامت برای مالک و اعضای خانواده است .  همانطور که می دانید اقتصاد نوپای اسپانیا در حوزه اروپا برای انطباق و یکپارچگی با دیگر کشورهای این منطقه نیاز به جذب سرمایه های خارجی دارد، به همین دلیل افراد خارجی که متقاضی خرید خانه در این کشور می باشند،  می توانند در ازای خرید ملک با رقم پایین تر از  500/000,یورو (با توجه به بودجه خریدار و تناسب بین تعداد اعضای خانواده و وسعت ملک)  اقامت این کشور را اخذ نمایند ، و علاوه بر اقامت اسپانیا از مزایای اقامت در اتحادیه اروپا استفاده کرده وبه صورت قانونی در کشور اسپانیا به کسب و کار و زنگی بپردازند.

یکی دیگر از راه های مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک به مبلغ بیش از  500/000هزار یورو می باشد که به اقامت طلایی (Gold Residency ) معروف است. مزیت این روش اخذ اقامت دائم بدون قید و شرط است و حتی شرط اقامت در اسپانیا جهت تمدید این نوع اقامت را نیز ندارد.

خرید ملک با چنین شرایط استثنائی نه تنها یک سرمایه گذاری مطمئن برای شماست بلکه قدمی محکم جهت اخذ اقامت اروپا برای شما و خانواده تان خواهد بود.

*ساحل آفتاب با ارائه پکیج کامل مسافرتی  در قالب فروش ملک در اسپانیا  شامل : اخذ ویزا ، ترانسفر ، رزرو هتل ، گشت بازدید پروژه ها ، انتخاب وکلای زبده ، راهنمای فارسی زبان ، ایجاد قرار و هماهنگی های لازم جهت انجام مراحل قانونی خرید ،از ابتدای مرحله خرید تا انتها یعنی اخذ اقامت اروپا برای شما و خانواده همراه و همگام تان خواهد بود.

ساحل آفتاب در خدمت شماست تا شما را برای دستیابی به اموال و مستغلات اروپایی نظیر ویلا –خانه مسکونی-آپارتمان- پنت هوس-زمین و یا موارد تجاری-بازرگانی هدایت نماید.

ما می توانیم در شناسایی و ارزیابی فرصت های توسعه سرمایه گذاری –خرید زمین-طراحی و ساخت  -برآورد مالی-مدیریت پروژه- -فروش و خدمات پس از فروش جهت توسعه سرمایه گذاری مشاور شما باشیم.

دولت اسپانیا با حمایت از صنعت توریسم و صنعت ساختمان امکاناتی خاص و شرایطی ایده آل جهت رفاه و آسایش گردشگران به ویژه در مناطق جنوبی این کشور از جمله  کوستا دل سول  ایجاد نموده است .

ثبت شرکت :
ساحل آفتاب این افتخار را دارد که باتیم وکلای مجرب خود شرکت شما را در کشور اسپانیا ثبت نماید  و دریافت این نوع اقامت با ثبت شرکت در یک رشته مناسب کاری خواهد بود که برای متقاضی طرح برنامه تجارت مناسب آماده می شود . برای اینکار وکلای ما پس از انتخاب نام و ثبت آن موضوع فعالیت شرکت و تمامی مراحل ثبت و اخذ شماره مالیاتی را انجام داده و به افتتاح حساب شرکت شما و اخذ Debit card و Credit card در کشور مورد نظر مبادرت می ورزند.

تمکن مالی(FIP) و نوآفرینی  :
ساحل افتاب با دارا بودن توانایی در اخذ انواع اقامت اسپانیا ، نظیر  اثبات توانایی مالی و یا نوآفرینی  قادر است این نوع اقامت را  برای متقاضیان اخذ نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با بخش اقامت  تماس حاصل فرمایید.

نحوه دریافت شهروندی و اقامت در اسپانیا

دریافت اقامت اسپانیا حتی با میزان پول کم هم ممکن است .

سواحل عالی ، شب زنده داری و زندگی شبانه، غذای عالی از همه فرهنگ ها و برای همه سلیقه ها، بناهای تاریخی، زندگی مدرن و سهولت زندگی، امکانات بی نظیر، سطح بالای فرهنگ و شخصیت عالی مردمان اسپانیایی، دسترسی راحت به همه نقاط کشور و حتی خارج از کشور، حقوق شهروندی ، بیمه و شرایط پزشکی و سلامت در اسپانیا و … همه برای زندگی در این کشور هر فردی را وسوسه می کند.

همه شهر های اسپانیا دیدنی هستند، اروپایی ها از سال های قبل این موضع را به خوبی می دانستند و اسپانیا اولین انتخاب انها برای تعطیلات بود. بسیاری از اروپایی ها در شهر های ساحلی و خطوط ساحلی اسپانیا سرمایه گذاری های خوب یکرده اند و خانه های خود را خریده اند. شهر هایی مانند گرانادا در این میان از همه محبوب تر واقع شده اند.

از سال 2008 به این طرف قوانین املاک و مستغلات برای دریافت سرمایه گذاری های بیشتر اصلاحات زیادی را دید و شرایط خرید و فروش ملک در اسپانیا به مراتب راحت تر شد.

در زمانی این موضوع یعنی صدور اقامت برای متقاضیان به اوج خود رسید تا حدی که اسپانیا داشت به بحرانی از کار برای جوانان خود می رسید. به همین دلیل برای صدور اقامت و شهروندی برای متقاضیان تغییراتی در سیاست های خود اعمال کردند.

در واقع گرفتن اقامت و شهروندی در اسپانیا بیشتر برای افرادی صادر می شود که توانایی ایجاد یک کسب و کار در اسپانیا را داشته باشند. یا به راحتی به اندازه مورد نیاز برای خودتان و خانواده تان درامد داشته باشید.  اسپانیا درامد مالیاتی بالایی دارد و نمی توان گفت از این حیث برترین کشور در اروپا می باشد. البته برخی از راه های حقوقی برای پرداخت کمتر مالیات در اسپانیا وجود دارد. اگر شما کسب و کاری در اسپانیا ایجاد کنید و یا سرمایه گذاری مناسبی در این کشور داشته باشید از معافیت های مالیاتی خوبی بهره مند خواهید شد. ولی این نکته را همواره به یاد داشته باشید زندگی در اسپانیا بدون پرداخت مالیات ممکن نیست.

اگر موفق به اخذ ویزای اسپانیا شوید می توانید امیدوار باشید که به راحتی می توانید  مدت زمان زیادی از وقت خود را خارج از این کشور و در کشور های دیگر سپری نمایید. یعنی اصلا مجبور نیستید زمان زیادی در اسپانیا بمانید و یا مدت مشخصی در این کشور در سال زندگی کنید اما در هر صورت باید مالیات خود را پرداخت نمایید.

ویزای کارافرینی در اسپانیا

صدور این ویزا بسیار ساده است. تنها شما کافی است موافقت کنید که در اسپانیا سرمایه گذاری و کسب و کار و شرکتی را راه اندازی کنید. شما می توانید با انجام مشاوره لازم با کارشناسان محلی و وکلای سیاحتگران ساحل افتاب شرکتی را در این کشور به ثبت برسانید که حداقل مالیات را پرداخت کنید. اما در هر صورت برای هر نوع ثبت شرکت می توانید اقدام نمایید.

هر چند باز کردن رستوران خیلی مورد علاقه دولت اسپانیا نیست ولی این گزینه می توانید برای پرداخت مالیات کم مناسب باشد. در کل هر گونه شرکتی که کارهای مربوط به خدمات را انجام دهد مالیات کمتری پرداخت خواهد کرد و در کل شرکتی است که می تواند قابل اعتماد برای شما باشد.

در اسپانیا انگیزه های زیادی برای ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار دیده شده است. یکی از انها کاهش مالیات در شرایط خاص است. مثلا شرکت های تازه تاسیس در اسپانیا برای دو سال ابتدایی تنها 15 درصد باید مالیات پرداخت نمایند. ولی بعد از این دو سال مالیات با نرخ 25 درصد محاسبه خواهد شد. برای راه اندازی و ثبت یک شرکت حتما نیاز به سرمایه گذاری های کلان در اسپانیا ندارید . با شرایط خاص شما می توانید حتی با نرخ 5000 تا 10000 دلار هم شرکتی را ثبت و حتی ویزای کارافرینی خود را دریافت نمایید.

با تمام این توضیحات شرایط مالیاتی در کشور اسپانیا اصلا غیر منصفانه و غیر منطقی نیست. بخصوص اینکه ثبت شرکت در اسپانیا تقریبا بازدهی اثبات شده و مطمئنی دارد. شما به راحتی می توانید به اینده شرکتی که در این کشور به ثبت می رسانید امیدوار باشید. اسپانیا دارای ارتباطات باز و تعاملات همه جانبه نه تنها در اتحادیه اروپا بلکه با همه کشور های دنیا است و شرکت ها و کسب و کارهایی که در این کشور شروع به فعالیت می کنند به سادگی می توانند تعاملات و قرارداد های خارجی و بین المللی داشته باشند. ضمن اینکه اگر شرکت از نوع خدماتی هم باشد به دلیل ورود بیش از میلیون ها نفر مسافر و توریست سالیانه به این کشور خدمات به راحتی جواب خواهد داد.

ویزای شهروندی و اقامت اسپانیا

آیا درامد 1300 یورویی در ماه دارید؟ ایا می توانید مطابق با اسناد و مدارکی قانونی و بانکی صورتحسابی با ذخیره حداقل 27600 یورو را نشان بدهید؟ اگر چنین باشد شما به راحتی می توانید شرایط اقامت و شهروندی اسپانیا را به دست بیاورید. ابتدا اقامت شما بصورت موقتی و سالیانه و پس از سه تا پنج سال می توانید برای اقامت دائم اقدام نمایید.

این راهی است که خیلی از علاقمندان به دریافت اقامت اسپانیا که تمکن مالی مناسب دارند و یا سرمایه ذخیره شده کافی دارد برای اثبات توانایی مالی خود به کار می برند و به راحتی در این کشور اقامت می کنند. اما مشکلی که در این موضوع وجود دارد مالیات سنگین بر این درامد ها می باشد . متقاضیان اقامت در این شرایط باید 48 درصد مالیات پرداخت نمایند. این موضوع برای افرادی که توانایی مالی خوبی دارند نباید مشکل باشد و حتی افرادی که در کشوری مثل امریکا با 45 درصد مالیات زندگی می کنند اهمیت زیادی نخواهد داشت اما برای افراد عادی می تواند مقرون به صرفه نباشد.

به عقیده بسیاری از کارشناسان این روش برای افرادی که می خواهند مالیات کمی پرداخت نمایند روش اصلا مناسبی نیست و در واقع یک روش احمقانه است. اگر نتوانید این مالیات را پرداخت نمایید با مشکل اقامت رو به رو خواهید شد و ویزای شما تمدید نخواهد شد.

اما اگر درامدی مناسب داشته باشید و بتوانید از درامد خود مالیات تعیین شده را پرداخت نمایید و یا پس انداز شما به اندازه ای هست که از سود سرمایه گذاری ان بتوانید مالیات ان را پرداخت کنید که البته سرمایه گذاری های سود اور زیادی هم در اسپانیا وجود دارد این روش یکی از ساده ترین راه های برای دریافت اقامت اسپانیا می باشد. برای یافتن راه های سرمایه گذرای با بازدهی بالا و سود بسیار خوب با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل افتاب تماس بگیرید.

چگونه تابعیت اسپانیا را به دست بیاوریم؟

برای به دست اوردن تابعیت کشور اسپانیا باید به مدت 10 سال در این کشور به دلایل مختلف زندگی و یا اقامت داشته باشید.  البته این موضوع برای شهروندان فیلیپین و بسیاری از کشور های امریکای لاتین به مدت دو سال می باشد ولی برای ایرانیان و سایر کشور های دیگر باید 10 سال اقامت و زندگی در اسپانیا داشته باشند.

البته در برخی از مواقع بروکراسی های موجود در اسپانیا می تواند تابعیت فردی را تضمین نماید. به  یاد داشته باشید در همه کشور ها داشتن دوستان قدرتمند و بروکراسی های مختلف می تواند اقامت و یا تابعیت شما را تسهیل تر کند و این موضوع در مورد اسپانیا نیز متفاوت نیست.

اما در شرایط قانونی هیچ راه میانبری برای اقامت و تابعیت اسپانیا وجود ندارد. میزان سرمایه گذاری اصلا مهم نیست شما باید یک حداقل سرمایه گذاری را برای داشتن شرایط اقامت در اسپانیا داشته باشید و اگر این میزان را برای مدت 10 سال حفظ کنید می توانید تابعیت اسپانیا را درخواست نمایید.

چگونگی کسب تابعیت و شهروندی اسپانیا: هر آنچه که شما باید بدانید

زندگی در اسپانیا به دلایل مختلفی مورد توجه و علاقه بسیاری از مردم در سراسر دنیا است و این کشور برای زندگی  جاذبه های فراوانی دارد. شاید اولین و مهم ترین دلیل این موضوع این باشد که اسپانیا بهترین  شرایط آب و هوایی را در بین بسیاری از کشور های جهان و اروپا دارد. مثلا در منطقه بلانکای جنوبی به طور میانگین 320 روز آفتابی با درجه هوایی بسیار عالی دارد که برای زندگی فوق العاده است.

همچنین هزینه های زندگی در اسپانیا در بسیاری از جهات از کشور هایی مانند آلمان و انگلستان پایین تر است، هزینه های غذا و دارو تا حدود زیادی از برخی کشور ها کمتر است و هزینه های مالکیت نیز 30 تا 40 درصد کمتر از کشوری مثل انگلستان است.  اسپانیا به غذاهای عالی شهره است غذاهای دریایی تازه و مجموعه ای از نوشیدنی ها ارزان و درجه یک با استفاده از ترکیبی از سبزیجات تازه و عالی از دیگر جذابیت هایی است که هر کسی نمی تواند به راحتی از انها دل بکند.

این که شما برای سال های متمادی در اسپانیا بوده اید و یا اینکه گاها به اسپانیا رفت و آمد می کنید و به عنوان یک سرمایه گذار در اسپانیا سرمایه گذاری کرده اید و یا اینکه برای اولین بار است که قصد مسافرت و اقامت در اسپانیا را دارید این حق شما است که که بدانید چه مراحل و پیچیدگی هایی را باید پشت سر بگذارید تا بتوانید به عنوان یک شهروند در اسپانیا زندگی کنید.

صرف نظر از اینکه شما برای شروع کسب و کار و پیدا کردن شغل و یا صرفا به منظور لذت بردن از شرایط اسپانیا  قصد دارید شهروندی اسپانیا را اخد نمایید در این مقاله به مراحل و نیاز های مهم برای دریافت حق شهروندی اسپانیا خواهیم پرداخت.

چرا باید اسپانیا را برای شهروندی انتخاب کنیم؟

اسپانیا از بزرگترین کشور های اروپایی و از پایه گذاران اتحادیه اروپا و یکی از اعضا ثابت این اتحادیه است.  شما به عنوان یک شهروند در اسپانیا حق رای دادن دارید  و می توانید در تصمیم های مختلف این کشور مانند تصمیمات سیاسی نقش داشته باشید. حتی در برخی شرایط تصمیم شما بر روی کل اتحادیه اروپا تعمیم داده خواهد شد و تاثیر گذار می باشد.

از همه مهم تری اینکه شما می توانید یک گذرنامه اسپانیایی داشته باشید که به عنوان یک بلیط طلایی برای مسافرت به همه مناطق اسپانیا و اروپا می باشد را دریافت نمایید. این ویزا حق کار و زندگی و مسافرت به همه اتحادیه اروپا را به شما خواهد داد.

قبل از درخواست شهروندی چه مراحلی باید انجام شود؟

وقتی شما بدون وقفه حداقل 5 سال در اسپانیا زندگی کرده باشید ، مطابق با قوانین و مقررات اتحادیه اروپا شهروندان غیر اتحادیه اروپایی می توانند برای دریافت اقامت در اتحادیه اروپا که اسپانیا نیز جزو اصلی انها است اقدام نمایند.

اجازه اقامت طولانی مدت در اسپانیا به شما این امکان را خواهد داد تا در اسپانیا بدون محدودیت کار کنید  و از شرایط مشابه شهروندان اسپانیا بهره مند شوید.  برای این منظور شما باید اثبات نمایید که شرایط مالی لازم را برای پشتیبانی از  خود ، همسر و فرزندان، والدین و سایر افراد همراه خود را دارید . برای این منظور داشتن حقوق بازنشستگی ، درامد ثابت تا میزان تعیین شده،  بورس تحصیلی ، حقوق و دستمزد، بیمه اجتماعی و عمومی دولتی و یا خصوصی و… را باید داشته باشید.

هنگامی که برای اقامت دائم اسپانیا درخواست می دهید از شما مدارک زیر درخواست می شود که باید به زبان اسپانیایی ترجمه و ارائه شود:

  • پاسپورت معتبر
  • گواهی اقامت قانونی در اسپانیا( رسید اجاره و یا قرارداد اجاره مسکن و یا سند ملکی)
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  • اثبات اینکه بیمه سلامت در طول اقامت خود در اسپانیا خواهید داشت( گواهی تحت پوشش بیمه درمانی بودن)
  • مدارکی برای اثبات شرایط تاهل شما( سند ازدواج، طلاق و …)

متقاضی شهروندی اسپانیا باید اثبات نماید که شهروندی خوب برای اسپانیا خواهد بود.از لحاط مالی شرایط خوب و پایداری خواهد داشت، سوء پیشینه کیفری نخواهد داشت و با شرایط و قوانین اسپانیا خود را وقف داده است. باید حداقل بتواند به اندازه کافی به زبان اسپانیایی صحبت کند و بهتر است به عنوان یک شهروند و یا مقیم اسپانیا در فعالیت های اجتماعی و بشر دوستانه در اسپانیا مشارکت داشته باشد.

برای دریافت مجوز اقامت باید در سیستم ثبت نام اجتماعی اسپانیا تقاضا داده شود. در هنگام ثبت نام در سیستم شهروندی اسپاانیا باید مدارک لازم را به همراه فرم درخواست شهروندی به همراه داشته باشید .

چگونه می توانیم برای درخواست شهروندی اقدام نماییم؟

افرادی که برای اقامت دائم اسپانیا اقدام می کنند باید فرم درخواست را دریافت و تکمیل نموده و ان را به نزدیکترین مرکز ثبت نام شهروندی محل خود تحویل دهند.

دریافت کارت شهروندی اسپانیا چقدر زمان خواهد برد؟

مدت زمان پروسه درخواست تا زمان صدور کارت شهروندی بسته به ملیت و اروپایی بودن و نبودن و همچنین میزان تقاضا ها و … متفاوت است. این زمان با توجه به قوانین و مقررات کشور اسپانیا متفاوت دیده شده ولی حداقل از زمان درخواست حدود 8 ماه را باید انتظار بکشید تا کارت شهروندی شما اماده شود.

آیا می توان یک گذرنامه اسپانیایی دریافت کرد؟

تنها در شرایطی که شما شهروند اسپانیا باشید می توانید گذرنامه اسپانیایی داشته باشید.

برای به دست اوردن جزئیات بیشتر و اشنایی بیشتر برای شرایط سرمایه گذاری و اخذ اقامت اسپانیا و همچنین برای هرگونه سرمایه گذاری مطمئن در این کشور با کارشناسان اروپایی سیاحتگران ساحل افتاب تماس بگیرید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (4 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...