تمکن مالی در پرتغال

تمکن مالی در پرتغال

اگر شما به عنوان یک غیر اروپایی به پرتغال مهاجرت تحصیلی و یا شغلی بخواهید  داشته باشید باید به همراه خود کارت شناسایی معتبر و گذرنامه دارای اعتبار داشته باشید.بسته به دلایل شما نسبت به درخواست اقامت در پرتغال همچنین مدارک دیگری نیاز است مانند:

  • مدرکی برای اثبات کارمندی بودن و شرایط شغلی شما در کشورتان
  • مدارکی دال بر داشتن شغل شخصی و درامد مستقل
  • مدارکی برای اثبات اینکه شما دانش اموز و یا دانشجو بوده و اشتغال به تحصیل دارید
  • مدرکی دال بر سلامتی
  • مدرکی دال بر داشتن تمکن مالی

تمکن مالی در پرتغال

یکی از مهم ترین شرایطی که اقامت شما را در پرتغال دارای مجوز خواهد کرد اثبات توانایی مالی و یا تمکن مالی می باشد.اما چه چیزی می تواند این توانایی مالی شما را اثبات نماید؟ در کشور های مختلف اثبات این موضوع متفاوت است و قوانین سفارت پرتغال در هر کشور کمی تغییرات دارد . مثلا در برخی از کشور های باید هر متقاضی 50000 یورو در یکی از حساب ها خود داشته باشد و با ارائه پرینت و صورتحساب این موضوع را اثبات نماید و در برخی از سفارت ها درخواست حداقل 40 یورو در امد روزناه یک نفر به عنوان تمکن مالی در نظر گرفته می شود.

این میزان از دارایی  و یا درامد باید برای مدت حداقل شش ماه معتبر باشند چرا که این زمان مدت زمان اعتبار و اقامت شما خواهد بود.

برای اثبات تمکن مالی خود شما باید مدارک و مستندات اصلی و معتبری را ارائه نمایید. این مستندات می تواند هر ترکیبی از مستندات زیر باشد:

  • گواهی بانکی یا صورتحساب بانکی برای مدت سه ماه گذشته که نام و مشخصات صاحب حساب در ان به خوبی مشخص باشد. ممکن است برخی از متقاضیان حساب مشترک داشته باشند که این موضوع باید با اعلام نام هر دو نفر در صورتحساب مشخص شود. علاوه بر این مورد چک مسافرتی ، کارت اعتباری بین المللی ریز درامد های سه ماهه اخیر ،  گزارش سرمایه گذاری ها ، درامد حاصل از دارایی ها  و درامد از دارایی های علمی و معنوی نیز می تواند باشد.
  • گواهی بازنشستگی برای بازنشستگان و یا یک نامه اسناد رسمی برای اثبات موضوع بازنشستگی از مقامات مسئول و یا نامه مزایای بهره وری اجتماعی
  • اظهار نامه مالیاتی برای اشخاص حقیقی و یا حقوقی مربوط به سال مالی قبل و یا اثبات فعالیت اقتصادی  و درامد کافی در طول سال مالی قبل

اگر قادر به ارائه هر یک از مدارک بالا برای اثبات تمکن مالی خود نیستید باید ضمانت نامه ای در پرتغال تکمیل نمایید.  ضامن باید شهروندی پرتغالی و یا دائمی این کشور باشد  که بتواند مسکن و حمایت مالی شما را برای مدت حداقل یک سال را تعهد نماید و در صورت نیاز بازگشت شما را به کشورتان تضمین نماید. در این ضمانت باید نام ، شماره ملی و شناسایی و ادرس فرد ضامن  و خود شخص متقاضی کاملا روشن درج گردد.

اگر قصد مهاجرت و سرمایه گذاری در پرتغال را دارید و در خصوص تمکن مالی خود مشکلاتی دارید کارشناسن و متخصصین سیاحتگران ساحل افتاب برای شما راه حل ها و روش های قانونی و عالی دیگر در دست دارند که بهتر است با تماس با انها از جزئیات ان مطلع شوید.

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (3 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...