زندگی در اسپانیا


چطور به یک شهروند رسمی در اسپانیا تبدیل شوید ؟

اگر حتی شما نیازی به ویزا  برای اقامت در اسپانیا نداشته باشید ممکن است به فکر گرفتن شماره شناسایی خارجی این کشور (NIE) افتاده باشید .این شماره می تواند شما ره به عنوان شهروند قانونی اسپانیا مبدل کرده  که برای کار و سایر موارد مهم دیگر ضروری می باشد .

شماره شناسایی خارجی شماره ای است سازمان خدمات مهاجرتی  هنگامی که شما تبدیل به شهروند اسپانیا شدید برای شما صادر می کند و شما می توانید آن را در کارت شهروندی خود ببینید . این شماره شناسایی شما در اسپانیا می باشد . برای داشتن این شماره شما باید یک پرونده مالیاتی ، داشتن یک کسب و کار ، باز کردن یک حساب بانکی و تقریبا به شکل های مختلف دیگر می توانید درخواست خود را تکمیل نمایید . برای تمامی شهروندان داخلی اتحادیه اروپا و خارج از اتحادیه اروپا این شماره صادر می شود .

کارت سبز یا کارت اقامت کارتی است که شامل  شماره شناسایی خارجی شما ، مشخصات شخصی برای افرادی که در کشور های عضو اتحادیه اروپا نباشند ؛ عکس پرسنلی  و اثر انگشت می باشد . برای اشخاصی که می خواهند با شما معاملات تجاری انجام دهند و خدماتی به شما ارائه نمایند  ضروری است که بتوانند آدرس فیزیکی اعلام شده شما را در اسپانیا پیدا و تایید نمایند  . ( به عنوان مثال بانک ها ، سازمان مخابرات و … ) اقامت اولیه برای متقاضیان  غیر اتحادیه اروپایی یک سال است که در صورت تجدید ، این درخواست تا 5 سال قابل افزایش می باشد . ملیت های اتحادیه اروپا باید کرات شهروندی خود را پس از سه ماه  تایید نمایند و پس از آن دیگر این کارت منقضی نخواهد شد .

چگونه برای شهروندی تقاضا دهیم ؟

برای به دست آوردن شهروندی و شماره شناسایی خارجی (NIE)  باید به نزدیک ترین اداره مهاجرت و یا اداره پلیس مراجعه نمایید . سپس شما پس از سه ماه  کارت سبز خود را دریافت خواهید نمود . البته باید شما پس از آن شماره شناسایی خارجی خود را در همان مکان دریافت نمایید . از آنجایی که هر اداره مهاجرتی  فرآیند درخواست ها را بصورت محلی بررسی می نمایند زمان انتظار صدور و ثبت در دفتر  و انتظار برای صدور کارت سبز می تواند بسیار متفاوت باشد  حتی اگر تمام این کارها در یک شهر ستان انجام پذیرد . خیلی ارزشمند است اگر بتوانید با افرادی که اخیرا توانسته ایند کارت اقامت خود را بگیرند در خصوص تجربیاتشان مشورت نمایید .

مدارکی که برای تقاضا نیاز دارید .

در پایین به برخی از مدارکی که ممکن است برای  صدور تقاضای شهروندی خود نیاز داشته باشید به همراه ببرید اشاره شده است . با این حال باید در خصوص مدارک متفاوت در مناطق متفاوت ( وحتی در روزهای مختلف ) حتما از قبل سئوال کنید .  بهترین راه چک کردن  ملزوماتی که دقیقا  نیاز دارید با پلیس محلی می باشد .

مدارکی که تمام متقاضیان نیاز دارند ( چه متقاضیان اتحادیه اروپا چه متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا ) :

  • پاسپورت کنونی به همراه یک قطعه فتوکوپی
  • دو عکس پاسپورتی تازه انداخته شده که نام شما به روشنی در پشت آن نوشته شده باشد .
  • تکمیل فرم EX18 به همراه سه عدد کپی از ان
  • فرم شماره 790 که باید تکمیل شده و توسط بانک شما امضاء شود . این فرم حساب بانکی شما در اسپانیا و میزان سپرده شما را تایید خواهد کرد . این فرم را می توانید از پلیس محلی خود دریافت نمایید که هزینه 60 یورویی برای شما خواهد داشت ( در سال 2016 ) .
  • گواهی پادرون ( نوعی گواهی استاندارد ) که نباید بیش از 3 ماه از آن گذشت هباشد . شما می توانید این سند را از شهرداری منطقه خود دریافت نمایید . این سند راهی است که توسط آن دولت  متوجه خواهد شد که چه تعداد مردم در یک منطقه زندگی می کنند . معمولا تنها نیاز است که شما گذرنامه خود را با یک کپی به همراه داشته باشید ولی برخی از شهرداری ها قوانین متفاوتی دارند و ممکن است از شما بخواهند که قرارداد اجاره ای خود را هم به همراه داشته باشید . بهترین راه این است که ابتدا از آنها سئوال کنید که چه چیزی باید دقیقا به همراه داشته باشید .

مدارک بیشتری که ممکن است از شما درخواست شوند  شامل موارد زیر می باشند :

  • گواهی سلامت ، این گواهی بسته به کشور مبدا و اقامت اخیر او باید باشد .

اگر تعدادی از افراد خانواده شما اسپانیایی هستند و یا اقامت در اسپانیا دارند ک

  • شجره نامه خانوداگی به همراه شماره شناسایی خارجی یا کرات اقامت اعضاء خانواده
  • تعداد افراد خانواده
  • بیمه پزشکی آنها

برای شرایط خاص موارد زیر ممکن است تقاضا شود :

  • اگر کارمند هستید : رزومه کاری . هم بصورت اصل و هم یک نسخه کپی از آن
  • اگر شغل از خودتان دارید : رزومه کاری به همراه کپی . تمام مستنداتی که از شما در هنگام راه اندازی کار شخصی تان دریافت شده و صورتحساب بانکی از محلی که هیئت مدیره خود را به آنجا معرفی نموده اید .
  • اگر به دنبال کار نمی گردید : گواهی سلامت و گواهی تمکن مالی برای اثبات توانایی خودتان
  • اگر در اسپانیا مشغول تحصیل می باشید : گواهی تحصیل در مدرسه یا دانشگاه معتبر بعلاوه مستنداتی که اثبات نماید به اندازه کافی پول دارید که بتوانید در این مدت در اسپانیا درس بخوانید و همچنین بیمه پزشکی  .

تمدید شهروندی

به شهروندان غیر اتحادیه اروپایی یادآوری نمی شود که نیاز دارند تا شهروندی خود را تمدید نمایند . پس این بستگی به شما دارد تا بررسی نمایید و مطمئن شوید که این کار را انجام داده اید . به منظور تمدید شهروندیتان  ممکن است به مدارک زیر نیاز داشته باشید :

  • دو عدد عکس پاسپورتی
  • کارت اقامت اصلی به همراه یک فتوکپی
  • گذرنامه به همراه یک فتوکپی
  • تقاضانامه های مرتبط تکمیل شده به همراه سه فتوکپی
  • اثبات اینکه شرایط شخصی شما تغییری نکرده است مواردی همچون تغییر ادرس   شغل و …

 در نظر داشته باشید که مدارک دقیق  مورد نیاز شما  بسیار به شرایط قانونی  شما در اسپانیا بستگی دارد . مدارک بیشتر احتمالی مورد نیاز :

  • گذرنامه شهروندی و یا برگه های تمدید قبلی
  • گواهی سلامت

به دلیل اینکه قوانین و مقررات مربوط به هر شهر و نهاد های دولتی  به خود شهر مربوطه بستگی دارد همیشه بهترین راه سئوال کردن در مورد مدارک مورد نیاز از سازمان مهاجرتی و یا پلیس منطقه خودتان می باشد .

برای دریافت اقامت کشور اسپانیا در هر یک از مناطق این کشور بهتر است از مشاورین و کارشناسان صاحب صلاحیت و کاردان سیاحتگران ساحل آفتاب مشاوره گرفته و در این راه مهم از آنها به عنوان یار همیشگی حقوقی خود بهره مند شوید .


مهاجرت به
اسپانیا

1.تصمیم بگیرید

اگر خواهان سکونت در اسپانیا برای مدتی طولانی و یا کوتاه می باشید باید حرکت کنید ، عزم و اراده داشته باشید و صبور باشید . اسپانیا کشوری است با آب و هوای گرم و دوست داشتنی  که به دلیل مجاورت این کشور با دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس از آب و هوای مرطوبی اغلب شهرهای این کشور برخوردار می باشند . سبک زندگی آرام و متین این کشور هر گونه شتاب و عجله ای را خنثی می کند و همه چیز با آرامش خاصی در این کشور دنبال می شود .

اسپانیا با داشتن یکی از قوی ترین اقتصاد های دنیا مکان خوبی است تا با داشتن یک شغل مناسب زندگی راحت و بی دغدغه ای داشته باشید . بسیاری از افرادی که مهاجرت به این کشور را انتخاب می کنند ثبات اقتصادی و سیاسی این کشور را دوست دارند و به دنبال زندگی ای سرشار از آرامش می باشند .

سرمایه گذاری و خرید ملک در اسپانیا و اقامت در این کشور تقریبا در همه شهر های اسپانیا امکان پذیر است . بنابر این برای مهاجرت و اقامت به این کشور خواه شهری را در نظر داشته باشید یا خیر می توانید با مشاوره کارشناسان سیاحتگران ساحل آفتاب منطقه مورد نظر خود را برای زندگی انتخاب نمایید .

2.چک لیست سفر به اسپانیا

برای مهاجرت به اسپانیا باید موارد زیر را در چک لیست ثبت و رعایت نمایید :

  • چه امکاناتی برای زندگی در اسپانیا نیاز دارید که باید از ایران با خود به همراه ببرید ؟
  • از چند شرکت مشاوره اقامتی مشورت بگیرید .
  • لوازمی که می خواهید با خود به همراه ببرید حتما به خوبی بسته بندی کرده و برچسب گذاری نمایید .
  • قبلا از اعتبار گذرنامه و میزان سرمایه مورد نیاز خود اطمینان حاصل نمایید .
  • تاریخ مسافرت خود را برنامه ریزی کنید و حداقل دو بار آن را تایید کنید .
  • مکان اقامت خود را در اسپانیا از قبل حتمی کنید و اگر ملکی خریده اید اطمینان یابید که هنگام ورود شما ملک آماده تحویل باشد .
  • اطمینان حاصل نمایید که مقدای پول نقد به یورو برای  مسافرت و ورود به اسپانیا  به همراه داشته باشید .
  • خانواده و دوستان و آشنایان و وکلای خود را در خصوص وضعیت اقامت خود و آدرس محل زندگی خود مطلع نمایید .
  • اگر برای ادامه تحصیل در اسپانیا برنامه ریزی کرده اید حتما محل زندگی خود را با دانشگاه تحصیل مطابقت نمایید .
  • پاسپورت ، بلیط مسافرت و مدارک خودرو خود را چک کنید .
  • اطمینان یابید که برای مسافرت بیمه شده باشید .

3.راهنمای مهاجرت به اسپانیا

شخصی

به دلیل اینکه ایرانی های از افراد عضو کشور های اتحادیه اروپا نمی باشند باید به خوبی برنامه ریزی نمایند تا پس از اقامت در این کشور بتوانند از مزایای زندگی در کشور اسپانیا مانند بیمه و خدمات اجتماعی بهره مند شوند . اگر برای زندگی در اسپانیا به شغلی نیاز دارید  و توان مالی لازم را برای اقامت طولانی مدت تا پیدا کردن کار ندارید بهتر است از قبل برای این موضوع برنامه ریزی نموده و اطمینان یابید که می توانید به محض ورود به خاک اسپانیا و مستقر شده مشغول به کار خواهید شد .

مالیات

شرایط شخصی هر فرد برای تعیین مالیات برای او متفاوت است . واحد پول شما با تغییر محل زندگی تغییر کرده و قوانین رایج برای پرداخت مالیت مطابق با قواین اسپانیا خواهد بود .هر فردی که در اسپانیا زندگی میکند باید مطابق قوانین این کشور مالیات و عوارض تعیین شده را در زمان های مشخص پرداخت نماید .  

4.اقدام کنید

پس از اینکه تمامی شرایط خود را پیش بینی نمودید و همه برنامه های خود را برای مسافرت و مهاجرت به اسپانیا آماده نمودید باید برای دریافت بلیط و مشاروه نهایی با مشاوران سیاحتگران ساحل آفتاب وارد مذاکره شوید .  اینکه کدام شهر و منطقه را برای زندگی خود در اسپانیا در نظر گرفته اید و اینکه چه زمانی باید برای مهاجرت اقدام نمایید و نهایتا اینکه چه مدارک و مستنداتی باید هنگام خروج از ایران و ورود به کشور اسپانیا در دست داشته باشید را باید حتما بررسی نمایید .

راه های زیادی برای مسافرت به اسپانیا از طریق ایران وجود نداد و بهترین راه برای مسافرت به این کشور استفاده از  خطوط هوایی و پروازهای مستقیم به این کشور می باشد . ممکن است به توجه به منطقه ای که زندگی می کنید مجبور به استفاده از دو پرواز و یا یک پرواز به شهر مورد نظر و استفاده از راه های زمینی و یا دریایی برای رسیدن به مقصد نهایی خود باشید .

به یاد داشته باشید اسپانیا کشور بزرگ و قانون مندی است و برای اینکه بتوانید در این کشور زندگی کنید باید شماره NIE دریافت نموده باشید و برای رانندگی حتما باید گواهینامه مورد تایید این کشور را داشته باشید . بهتر است از بیمه های خصوصی تا زمانیکه اقامتتان دائمی نشده استفاده نمایید و در این کشور حساب بانکی معتبر افتتاح کنید .

5.مدارک مسافرت

به دلیل اینکه اسپانیا جزئی از کشور های اتحادیه اروپا می باشد هر کس در این کشور زندگی کند نیازی به داشتن پاسپورت برای مسافرت به سایر کشور های عضو اتحادیه اروپا نخواهد داشت . بهتر است همواره مدرک شناسایی معتبری به همراه داشته باشید و از پاسپورت خود چند کپی در خانه داشته باشید .

همچنین برای مسافرت استفاده از بیمه های مسافرتی معتبر حیاتی است. بهترین حالت این است که همه اعضاء خانواده تان پاسپورت مستقل برای خود داشته باشند . برای ورود به اسپانیا داشتن مدرک شناسایی و بلیط پرواز مهم است .

6.در هنگام ورود به اسپانیا ( شماره NIE )

به عنوان یک خارجی که در اسپانیا کار یا زندگی می کنید  دریافت شماره خارجی NIE  بسیار حائز اهمیت است .  .این کار به راحتی انجام پذیر خواهد بود اگر به دستور العمل های مشاوران سیاحتگران ساحل آفتاب به خوبی توجه نمایید  این شرکت می تواند ظرف مدت حداکثر 2 هفته شماره شناسایی شما را دریافت نماید .

نحوه تکمیل فرم های درخواست NIE

قسمت اول

  • نوشتن نام به انگلیسی
  • نوشتن نام خانوادگی به انگلیسی
  • تاریخ تولد
  • محل تولد
  • جنسیت ( H برای آقایان و M برای خانم ها  و X هم برای شرایط خاص)
  • وضعیت ( S برای مجرد ها ، C برای متاهلین ، V برای افرادی که زن و یا شوهرشان را از دست داده اند و D برای مطلقه ها
  • کشور محل تولد
  • نام پدر
  • نام مادر
  • نشانی محل زندگی در اسپانیا . نشانی باید شامل استان ، شهر ، محل سکونت ، کد پستی و … باشد . اگر ادرسی ندارید این فیلد را خالی بگذارید .

قسمت دوم

دلیل درخواست اقامت

اقتصادی ، اجتماعی یا حرفه ای ( تیک حرفه ای را برای کار و تیک اجتماعی را برای خرید خانه بزنید )

قسمت سوم

نشانی برای اطلاعیه ها

خالی بگذارید

پایین فرم را به عنوان متقاضی امضا کنید

این مدارد باید توسط شما تکمیل شود که در صورتیکه وکالتنامه معتبری به کارشناسان سیاحتگران ساحل آفتاب داده باشید همه این موارد را ما می توانیم از طرف شما انجام دهیم .

7.تامین اجتماعی

چطور شماره تامین اجتماعی دریافت نمایید ؟

دریافت یک شماره تامین اجتماعی کار بسیار ساده ای است . این کار را هم وکلای سیاحتگران ساحل آفتاب به راحتی با وکالتنامه شما می توانند برای شما انجام دهند . سازمان تامین اجتماعی اسپانیا متولی صدور شماره تامین اجتماعی شما می باشد .

چرا به شماره تامین اجتماعی نیاز دارید ؟

A.به منظور کار کردن در اسپانیا به شماره تامین اجتماعی نیاز دارید . مطمئنم که به خوبی می دانید که اگر خودتان هزینه تامین اجتماعی را پرداخت نمایید  باید این مبلغ را به تامین اجتماعی بپردازید .ولی اگر در حال حاضر مشغول به کار می باشید این مبلغ باید از حقوق شما توسط کارفرما کسر  و سپس ما بقی حقوق شما واریز شود .

B.شما مستحق استفاده از مزایای تامین اجتماعی در اسپانیا هستید ، اما درست مطابق همان میزان پولی که برای این منظور پرداخت می کنید .

C.همچنین در صورتیکه دکتر شما فرم تقاضای شما را امضاء نماید شما مستحق استفاده از خدمات درمانی  و … نیز می باشید .

D.اگر صاحب درامد در کشور اسپانیا می باشید شما ملزم به پرداخت هزینه تامین اجتماعی هستید .

8.به دنبال کار بگردید

اگر قبلا کاری را برای خودتان در اسپانیا ردیف نکرده اید و یا شغلی از خودتان ندارید اکنون زمان آن است که به دنبال فرصت های شغلی باشید . زندگی در اسپانیا و یا هر کجای دیگر دنیا نیاز به درآمد دارد . اگر توان مالی بالایی ندارید بهتر است قبلا در خصوص شغل و حرفه خود در اسپانیا فکر کرده باشید .

9.اخذ اقامت

اقامت برای افرادی است که می خواهند بصورت دائم در اسپانیا زندگی کنند . این مجوز توسط اداره پلیس ملی صادر می شود . برای دریافت اقامت در اسپانیا حتما از مشاوران صاحب صلاحیت سیاحتگران ساحل آفتاب بهره ببرید  .

برای دریافت اقامت باید درخواست خود را به اداره پلیس اسپانیا تقدیم نمایید  . این اداره فرم هایی را در اختیار متقاضی قرار می دهد .فرم ها را تکمیل و به همراه مدارکی که از شما درخواست می شود به این اداره تحویل دهید و معمولا یک ماه بعد گواهی اقامت خود را دریافت نمایید . در حال حاضر این گواهی بصورت یک کاغذ A4 می باشد . شما باید مطابق قانون این گواهی را همه جا با خود داشته باشید . در غیر اینصورت در هر منطقه می تواند برای شما جریمه ای به دنبال داشته باشد . تمامی این مراحل را با دادن وکالتنامه به کارشناسان ما به راحتی می توانید بدون صرف وقت و زمان اضافه انجام شده بدانید .

بهترین راه برای مهاجرت به اسپانیا با خیال راحت استفاده از تخصص و دانش وکلای کاردان سیاحتگران ساحل آفتاب می باشد . همکاران ما همیشه برای جوابگویی به سئوالات شما آماده اند .

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (2 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...